Rijssen - M-Design Luna Diamond 850V

De familie van Heemskerk is een typisch voorbeeld van een fervent houtstoker. Daarom gaan ze op zoek naar een houtkachel. Als goede bekende komen ze in de showroom van Sfeerhuis Baan. Daar geven ze qua vormgeving en stijl hun voorkeuren aan.

Om een goede indruk te krijgen van wat er allemaal mogelijk is, kijken ze eerst rustig rond in de showroom. De verschillende modellen in de verschillende opstelling bieden een duidelijke indruk op een eventueel eindresultaat. In samenspraak met de adviseur wordt de conclusie getrokken dat de houtkachel in een landelijke stijl moet passen. Het liefst in combinatie met een schouw. Zo wordt uiteindelijk gekozen voor de M-Design Luna Diamond 850V. Deze houtkachel is goed te combineren met een schouw, in dit geval Model 103 van HAVÉ. Praktisch voordeel bij deze haard is de liftdeur. Vooral handig voor het bijvullen van het brandhout, maar ook om er af en toe een open haard van te maken.

De monteurs van Sfeerhuis Baan hebben de haard, schouw en koof geplaatst en afgewerkt. Daarvoor is een compleet nieuw rookkanaal aangelegd. Eindelijk tijd om te genieten van knetterend houtvuur.
Datum: April 09, 2013
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van Heemskerk - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...