Deventer - Faber Solution Premium

Wat familie van Veldhuizen betreft, mist hun woonkamer nog een element. Geïnspireerd door wat ze online hebben gezien, gaan ze daarom op zoek naar een nieuwe haard. Een compleet nieuw project, waarbij ze deskundige hulp goed kunnen gebruiken. Zodoende treffen we ze in onze showroom aan.

Allereerst nemen ze uitgebreid de tijd om allerlei verschillende modellen te bekijken. Geassisteerd door de adviseur wikken en wegen ze de voor- en nadelen van verschillende types. Vervolgens gaan ze om tafel, om te bepalen wat nu de juiste keuze is. Als eerste kennismaking met een haard, wordt gekozen voor het gemak van een gashaard. De hoek van de woonkamer lijkt de meest geschikte positie, zeker gezien de beschikbare ruimte. Als combinatie van deze twee factoren wordt uiteindelijk gekozen voor de Faber Solution Premium. De achterzijde van deze haard loopt in een punt, zodat dit model een goede pasvorm heeft voor een hoek. Tegenwoordig is dit model niet meer leverbaar, als alternatief wordt veelvuldig een tweezijdige hoekhaard gebruikt.

Sfeerhuis Baan heeft de plaatsing volledig in eigen beheer verzorgd. De afvoer van de gashaard gaat via de gevel naar buiten. De details in de ombouw zorgen voor een ruimtelijk effect, waarmee de gashaard keurig is afgewerkt.
Datum: December 10, 2014
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van Veldhuizen - Deventer

Andere projecten

Bezig met laden...