Rijssen - Element4 Cupido 50

De familie van ’t Hul is op zoek naar een mooie gashaard. Een haard waar een schouw goed voor geplaatst kan worden. Tijdens het bezoek aan de showroom van Sfeerhuis Baan valt het oog op de Element4 Cupido 50. Een prachtige strakke haard die aan alle behoeften voldoet. De haard is niet al te groot, waardoor er mogelijkheden ontstaan om hem mooi in te bouwen. Precies de haard die de familie van ’t Hul zocht.

De Cupido 50 maakt zich uniek met de geringe inbouwdiepte. Dit is slechts 29 cm. Daarom maakt de haard zich populair onder de mensen die weinig ruimte hebben voor een inbouwhaard of er een schouw voor willen zetten. Naast dit unieke punt is de haard voorzien van een hoog vlammenspel. Iets wat de familie van ’t Hul ook zeker aanspreekt. Het vermogen van de haard is wat lager waardoor hij perfect te gebruiken is voor de sfeer. Een E-Save afstandsbediening wordt standaard bijgeleverd. Wanneer deze functie wordt aangezet wisselt de vlamhoogte.

Bij de familie van ’t Hul is Sfeerhuis Baan verantwoordelijk voor de plaatsing van de haard. Hierbij gaat de afvoer door de gevel. Vervolgens is de haard in gebouwd wat de haard modern laat ogen. Vervolgens is de schouw geplaatst die de haard een landelijke uitstraling geeft.
Datum: May 12, 2011
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie van 't Hul - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...