Rijssen - Wanders S 75 hoek

Eens in de zoveel jaar breekt het moment aan. Dan moet de hele woonkamer opnieuw worden ingericht. Dat moment brak ook aan bij familie Baan. Het complete interieur moet vernieuwd worden. En als familiebetrekking van Sfeerhuis Baan mag een nieuwe haard dan uiteraard niet ontbreken. Dan is het ideaal om letterlijk en figuurlijk dicht bij het vuur te zitten.

Er is geen plek meer voor de oude haard. Die moet eruit. De karakteristieke Wanders S 75 hoekhaard komt ervoor in de plaats. En zoals dat in de meeste gevallen is, geeft ook deze hoekhaard een vrijer en beter zicht op het vlammenspel. Zo kan de ambacht van het stoken naar hartenlust worden voortgezet.

En die verandering biedt nog meer mogelijkheden. Door de nieuwe haard iets op te schuiven, is er ineens plek voor een lang begeerde hoekbank. Bovendien biedt het op maat gemaakte haardmeubel zee├źn van opbergruimte, terwijl er minder ruimte nodig is.

Uiteindelijk, na alle werkzaamheden, is het tijd om te ontspannen. In de luie stoel, met een glaasje wijn, genieten van de warmte, de vlammen, het knetterend geluid. Dat is de charme van een houtkachel, dat is ultiem genieten!
Datum: July 07, 2017
Categorie: Gerealiseerde projecten
Klant: Familie Baan - Rijssen

Andere projecten

Bezig met laden...