Vrijstaande pelletkachels

Vrijstaande pelletkachels

 

Het grootste deel van het assortiment van Nordic Fire bestaat uit vrijstaande pelletkachels. Zowel strakke modellen met een grote ruit als klassieke modellen afgewerkt met speksteen maken deel uit van dit assortiment. De grootte en het rendement van een pelletkachel is variabel. Bekijk hieronder de mogelijkheden

11 artikel(en)

per pagina

Nordic Fire Thor pelletkachel

Adviesprijs € 4.460,00

Inbouw pelletkachels

Nordic Fire biedt naast de vrijstaande modellen ook inbouw pelletkachels aan. Hierbij wordt de pelletkachel op strakke wijze ingebouwd. Hierdoor creëert u vaak een modern design. Maar u kunt ook een klassieke draai geven aan een inbouwkachel. Denk bijvoorbeeld aan een mooie schouw.

 

Nordic Fire pelletkachels bij Sfeerhuis Baan

Bij Sfeerhuis Baan hebben wij Nordic Fire haarden in de showroom opgesteld staan. Kom vrijblijvend langs om met een van onze adviseurs de mogelijkheden en vragen door te nemen. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie en de warmte van een brandende haard. Graag helpen wij u richting uw droomhaard. Onze showroom is gevestigd aan de Argonstraat 4 te Rijssen. Daarnaast zijn wij te bereiken via het telefoonnummer: 0548-521943 of via het e-mailadres: info@sfeerhuisbaan.nl.

Bezig met laden...