Jotul F 3 CB

Nordic Fire Ilvar 7 pelletkachel

Energielabel:
Adviesprijs € 2.960,00

De Nordic Fire Ilvar 7 is een compacte pelletkachel voorzien van een prachtig vuurbeeld en de mooiste innovaties.

De Nordic Fire Ilvar 7 is een nieuw model pelletkachel welke uit gietijzer is opgebouwd en voorzien is van alle denkbare innovaties. Het mooiste vlammenspel, uitstekend regelbaar met een uitgebreide Touch afstandbediening, voorzien van standaard WIFI regeling en volledig naar eigen wens instelbaar. De ruimte ventilator heeft verschillende standen en is tevens naar wens uit te schakelen. Hierdoor is de pelletkachel fluisterstil. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat er tot wel een maand gestookt kan worden.

*
Adviesprijs € 2.960,00
 
 

Heeft u vragen over dit product of wilt u extra informatie aanvragen?

De Nordic Fire Ilvar 7 is een compacte pelletkachel voorzien van een prachtig vuurbeeld en de mooiste innovaties.

De Nordic Fire Ilvar 7 is een nieuw model pelletkachel welke uit gietijzer is opgebouwd en voorzien is van alle denkbare innovaties.
Het mooiste vlammenspel, uitstekend regelbaar met een uitgebreide Touch afstandbediening, voorzien van standaard WIFI regeling en volledig naar eigen wens instelbaar.
De ruimte ventilator heeft verschillende standen en is tevens naar wens uit te schakelen. Hierdoor is de pelletkachel fluisterstil. Daarnaast zorgt de innovatieve automatische reinigende kantelrooster en ruime aslade ervoor dat er tot wel een maand gestookt kan worden.

De Nordic Fire Ilvar 7 is voorzien van de volgende innovaties.

Niet hoorbare vijzelmotor:
De innovatieve vijzelmotor stopt en start niet meer, maar draait continu met een lage snelheid waardoor het vervelende start/stop geluid niet meer aanwezig is. Hierdoor is de Ilvar 7 een heel stuk stiller dan gewone pelletkachels.

Gepatenteerde vol-automatische-reiniging:
De Nordic Fire pelletkachel Ilvar 7 is voorzien van een nieuwe gepatenteerde vol-automatische-reiniging. De brander wordt automatisch gekantelt wat als gevolg heeft dat de rest-assen worden afgevoerd in de aslade. Daardoor is de kans op verstopping verleden tijd en kunt u tot wel een maand blijven stoken zonder dat de aslade gereinigd hoeft te worden.

Nog zuiniger met pellets door het Auto Pilot System:
Met het Auto-Pilot-System kunt u langer verwarmen met 1 vulling pellets. Bij een standaard pelletkachel zal de temperatuur in de praktijk op kunnen lopen door bijvoorbeeld een te hoge trek in de schoorsteen. Hierdoor kunt u veel warmte verliezen zonder dat u er erg in heeft. Dankzij het innovatieve Auto-Pilot-System zal het rendement optimaal blijven doordat de pellet toevoer en verbrandingssnelheid automatisch worden aangepast. Hierdoor bespaart u ten opzichte van standaard pelletkachels op het verbruik van de pellets.

Rookgas afvoer achter of boven:
De Ilvar kan met een achter- of bovenuitgang gekozen worden. Met een bovenuitgang bespaart u veel ruimte waardoor de kachel korter aan de achterwand geplaatst kan worden. Hiervoor is er een speciale bovenaansluitset te bestellen, welke achter in de kachel wordt geplaatst.

Adviesprijs € 2.960,00
Energielabel A++
Categorie Vrijstaande haarden
Vuurzicht Front
Merk Nordic Fire
Stijl Modern, Tijdloos
Speksteen Nee
Deur Draaideur
Aansluitbaar op CV Nee
Exact Vermogen 7 kw
Inhoud pellet reservoir (kg) 15
Pelletverbruik (kg/h) 0,5 - 1,4
Brandduur (uur) 10 - 30
Diepte (cm) 49,4
Breedte (cm) 54,2
Hoogte (cm) 105,7
Diameter rookgasafvoer (cm) 8
Hoogte hart aansluiting rookgasafvoer 33.3
Luchttoevoeraansluiting Ja
Rendementsklasse >90%
Brandstof Pelletkorrels
Achteraansluiting Ja
Bovenaansluiting Ja
Kleur Zwart, Brons, Wit

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Nordic Fire Ilvar 7 pelletkachel

Bezig met laden...