Pelletkachels

Groot assortiment pelletkachels bij Sfeerhuis Baan

U bent bij Sfeerhuis Baan aan het juiste adres voor een pelletkachel. In onderstaande assortiment is genoeg keuze om uw favoriete pelletkachel te vinden. U vindt in onderstaand assortiment zowel inbouw pelletkachels als vrijstaande pelletkachels. Wij bieden pelletkachels aan van het merk Nordic Fire. Het beste merk op de markt. Bent u benieuwd wat er bij u thuis mogelijk is? Of bent u benieuwd naar de warmte en sfeer van een pelletkachel? Kom dan gerust eens langs ins onze showroom te Rijssen. Bij vragen kunt ook ook telefonisch contact opnemen op het nummer: 0548-521928.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Nordic Fire Thor pelletkachel

Adviesprijs € 4.180,00

Sfeervolle pelletkachel met een hoog rendement

Pelletkachels worden steeds populairder. Het zicht op het vuur en het hoge rendement zijn hiervan enige oorzaken. Verder doen de hoge gasprijzen ook een duit in het zakje. Kortom, met een pelletkachel kunt op de stookkosten flink besparen. Daarnaast brengt een pelletkachel ook nog eens extra sfeer in de kamer.

 

Pelletkachels in verschillende soorten en maten

Bij Sfeerhuis Baan zijn er verschillende mogelijkheden voor uw pelletkachel. Binnen deze mogelijkheden maken we eerst een onderscheidt tussen twee modellen. De inbouw pelletkachel en de vrijstaande modellen. Binnen deze twee modellen is er weer veel keuze wat betreft uitstraling. Zoekt u een wat klassieker model? Dan neigt u waarschijnlijk wat sneller naar een model uitgevoerd met speksteen. Maar zoekt u een wat strakkere en modernere haard? Dan is bijvoorbeeld een strak ingebouwd model, of een model met veel glas waarschijnlijk iets wat u aanspreekt.

Het uiterlijk is uiteraard van belang bij het uitzoeken van een pelletkachel. Maar daarnaast komen nog een aantal zaken kijken die belangrijk zijn. Het is namelijk belangrijk om te weten welke haard ook daadwerkelijk past in uw woning. Of in andere woorden, welke kachel komt in rendement en vermogen overeen met de uw wens en met de grootte van de woonkamer. Hiermee proberen we situaties te voorkomen waarin mensen na korte tijd de kachel al weer uit moeten zetten omdat de ruimte veel te warm wordt. Of het tegenovergestelde. De ruimte komt maar niet op de juiste temperatuur omdat de gekozen haard niet het juiste vermogen bezit.

 

Assortiment pelletkachels bij Sfeerhuis Baan

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij u thuis? Of heeft u nog vragen? Dan nodigen wij u graag uit om een bezoek te brengen aan onze showroom.  Hier staat een breed assortiment van meer dan 100 gas, hout, elektrische, bio-ethanol en pelletkachels opgesteld. Ook wat betreft haardmeubels en schouwen is er veel te zien. Sfeerhuis Baan beschikt ook over het ‘5-sterrenspecialist’ keurmerk. Dit betekent dat onze klanttevredenheid hoog is. Dit wordt gebaseerd op eerlijke reviews van klanten. Wij zijn ook telefonisch en via de e-mail te bereiken op het telefoonnummer: 0548-521928 en via het e-mailadres: info@sfeerhuisbaan.nl

Bezig met laden...