Wanders

Wanders – Sfeerhuis Baan

Al jarenlang is Wanders een familiebedrijf. Ze produceren de meest uiteenlopende haarden, uiteenlopend van houtkachels tot gashaarden en -kachels. Sfeerhuis Baan is al meerdere jaren dealer van Wanders. Zo zijn we altijd op de hoogte van de laatste nieuwtjes en weetjes van Wanders. Hieronder kunt u ons assortiment van Wanders kachels bekijken.

Artikelen 1 tot 12 van 71 in totaal

per pagina

Wanders Platane houtkachel

Adviesprijs € 3.195,00

Wanders Douglas gashaard

Adviesprijs € 4.395,00

Calvix Sparky gaskachel

Adviesprijs € 1.445,00

Wanders Larix gaskachel

Adviesprijs € 3.795,00

Wanders Peppel houtkachel

Adviesprijs € 2.195,00

Wanders S 68 houtkachel

Adviesprijs € 2.190,00

Wanders Tali gaskachel

Adviesprijs € 3.095,00

Wanders Balsa Wall gaskachel

Adviesprijs € 2.745,00

Wanders in beeld en geluid

Wanders gashaarden

Wanders heeft een groot aanbod aan haarden. Dit zijn zowel hout- als gashaarden. Daarnaast kunt u nog kiezen tussen inbouw-, inzet- of vrijstaande gashaarden.

Inbouw gashaard

Wanders kachels heeft in 2014 de Danta-lijn geïntroduceerd. Deze gashaard biedt u duizend-en-één mogelijkheden. De Danta lijn heeft vier modellen: de Danta 500, de Danta 800, de Danta 1100 en de Danta 1400. U kunt bij deze modellen kiezen of u éénzijdig, twee-, drie-, vier-, of zelfs vijfzijdig glas wilt! U kunt ook nog kiezen uit verschillende binnenwanden. Zo kunt u kiezen voor een mat zwarte binnenkant of een spiegelwand. Bij een spiegelwand ziet u de vlammen ook nog van achteruit de haard. Door deze spiegelwand en de dubbele brander kunt u nog intenser genieten van het vuurzicht.

Inzethaard

In een bestaande open haard kunt u makkelijk een inzet haard plaatsen. Ook is het mogelijk een inzethaard in een bestaande situatie te plaatsen. Dit brengt weinig problemen met zich mee. De afvoer van de inzethaard kan via de gevel naar buiten worden gebracht. Zo kunt u, zonder al teveel moeite, een inzet haard plaatsen. Wanders heeft een speciale uitvoering op de markt gebracht, die vooral verschilt van andere inzethaarden: het Square-model. Deze kachels hebben als één van de weinige inzetkachels een gesloten systeem. Bij dit gesloten systeem wordt de lucht via één kanaal aan- en afgevoerd.

Vrijstaande gashaard

Wanders heeft op het gebied van vrijstaande haarden een moderne lijn op de markt gebracht. Een bekende lijn van Wanders is de Balsa kachel. Dit is de nieuwste lijn die Wanders op de markt heeft gebracht. De haarden hebben een gebogen ruit aan de voorzijde. Ook hebben ze aan drie zijden glas, waardoor u een perfect zicht hebt op het vuur in de haarden. Zo kunt u van uit alle hoeken van de kamer genieten van het prachtige vlammenspel, de sfeer en de gezelligheid.

Wanders houtkachels

De houtkachels van Wanders kunnen worden opgedeeld in twee categoriën.

 Vrijstaande houtkachels

Wanders heeft een breed assortiment vrijstaande gashaarden. De keuze is reuze bij deze modellen. Ook hier heeft Wanders verschillende lijnen opgericht, zoals de OAK-lijn. Haarden met een strak design en een rendement van minimaal 80%. De haarden zijn op meerder manieren leverbaar. Zodoende kunt u kiezen uit verschillende voeten, of een houtkachel van beton of staal. Wanders heeft overal over nagedacht. Het is dan ook dat er voor iedereen en elk interieur wel een houtkachel is wat past.

 Inzet houtkachel

Op het gebied van inzet houtkachels is Wanders marktleider in Nederland. Het assortiment bevat zowel front, hoek, als 3-zijdige modellen. Met de nieuwste Smart-serie heeft Wanders een unieke serie op de markt gebracht. Bij de hoek-variant is het glas uit één deel, zodat u geen randen meer in de hoeken ziet. Dit is uniek ten opzichte van andere hoekhaarden, waarvan het glas uit meerdere delen bestaat

Wanders in onze showroom

Bent u benieuwd na ons aanbod Wanders kachels? Kom langs in onze showroom waar wij verschillende Wanders haarden brandend opgesteld hebben. Kom langs en laat u onder het genot van een kop koffie adviseren door onze medewerkers. Onze medewerkers kunnen u door hun jarenlange ervaring alles vertellen over de verschillende soorten haarden. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan. U kunt ons bereiken via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...