Thermocet

Thermocet gaskachels – Sfeerhuis Baan

Thermocet ontwikkelt en produceert al sinds 1974 gasgestookte haarden. Als u een gashaard koopt, koopt u die voor de warmte, sfeer en gezelligheid. Echter, u wilt natuurlijk ook dat deze kachel goed in uw interieur past. Ook wilt u verzekerd zijn van een goede haard op gebied van veiligheid. Daarom is een gashaard van Thermocet CE gekeurd. Zo bent u verzekerd van een veilige haard. U kunt de kachel in alle soorten en maten verkrijgen. Er is altijd wel een haard die aan uw voorkeuren voldoet. Hieronder kunt u kijken wat Sfeerhuis Baan u te bieden heeft op het gebied van Thermocet kachels.

Artikelen 1 tot 12 van 13 in totaal

per pagina

Thermocet Rose CC

Adviesprijs € 1.995,00

Thermocet Trimline 100 hoek

Adviesprijs € 4.125,00

Thermocet Trimline 73 H

Adviesprijs € 2.995,00

Thermocet Trimline 73

Adviesprijs € 2.995,00

Thermocet Trimline 63 hoek

Adviesprijs € 3.575,00

Thermocet Rose Classic

Adviesprijs € 1.750,00

Thermocet Trimline 38 front

Adviesprijs € 3.375,00

Thermocet Trimline 38 hoek

Adviesprijs € 3.450,00

Thermocet 2050 OH

Adviesprijs € 4.250,00

Thermocet in beeld en geluid

Inbouw gaskachel

Voor een ruime keuze aan inbouw gaskachels moet u bij Thermocet wezen. Thermocet heeft alle soorten modellen: tunnelhaarden, hoekmodellen en modellen met aan drie zijden glas. Zo is er altijd wel een haard die aan uw wensen voldoet. Thermocet maakt gebruik van de nieuwste technieken, zodat het vuur in een gaskachel steeds moeilijker te onderscheiden is van het vuur van brandende houtblokken. Door de grote ruiten kunt u optimaal genieten van het vlammenspel. Zo kunt u dus ongestoord genieten van de sfeer, warmte en gezelligheid van een inbouw gashaard.

Vrijstaande gaskachel

Een voorbeeld van een vrijstaande gaskachel van Thermocet is de Rose. De Rose is een echte blikvanger in uw interieur door de haar sfeervolle en nostalgische uiterlijk. De haard is ook zeer geschikt om in nieuwbouwwoningen te plaatsen, omdat het mogelijk is om de kachel als een gesloten systeem aan te sluiten. Doordat in dat systeem de afvoer via de gevel naar buiten gaat, bent u niet altijd afhankelijk van een plek in uw woonkamer. Een muur biedt nu eenmaal meerdere mogelijkheden ten opzichte van een schoorsteen. Nog meer mogelijkheden dus, om precies te vinden wat bij uw huiskamer past.

Gaskachels bij Sfeerhuis Baan

Sfeerhuis heeft meerdere gaskachels van meerdere merken brandend opgesteld in de showroom. Bent u benieuwd hoe deze haarden branden? Kom langs en laat u, onder het genot van een kop koffie, adviseren door onze adviseurs. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...