Ortal

Ortal – Sfeerhuis Baan

Ortal haarden is een begrip op de Israëlische markt en exporteert door heel Europa en de VS. De strakke ontwerpen en technische uitvoeringen van de haarden zijn gericht op de toekomst. Het bedrijf produceert als familiebedrijf modern en efficiënt en is daardoor in staat om de uiteenlopende eisen van ontwerpers, architecten en particulieren te produceren tegen zeer scherpe prijzen. Doordat er veel aandacht wordt besteed aan technologieën. zijn er veel mogelijkheden bij deze haarden. Zo is er de optie voor dubbelglas en een dubbele brander. Hieronder kunt u het aanbod bekijken van Sfeerhuis Baan.

1 artikel(en)

per pagina

Ortal Clear 110 Tunnel

Adviesprijs € 3.565,00

Inbouw gashaard

De inbouw gashaard van Ortal loopt ver voor op alle andere merken. Dit door de dubbele brandes die over de lengte zichtbaar zijn. De branders zijn apart te regelen, zodat u uw eigen vuurbeeld kunt bepalen. Op de Clear 40 na, beschikken alle modellen over een dubbele brander. Daarnaast zijn alle haarden beschikbaar met dubbelglas, om oververhitting tegen te gaan. Ook kunt u kiezen voor een spiegelwand. Dit weerkaatst de vlammen, zodat het net lijkt alsof het vuur groter is. Dit geeft een nog mooier effect. Zo kunt u altijd genieten van de sfeer, gezelligheid en warmte van een inbouw Ortal gashaard. De populaire modellen zijn Clear en Space.

Ortal bij Sfeerhuis Baan

Sfeerhuis Baan heeft enkele modellen in haar showroom brandend opgesteld. Kom langs en laat u, onder het genot van een kop koffie, adviseren door onze adviseurs. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...