Nordic Fire

Nordic Fire

De van oorsprong Italiaanse kachelfabrikant Nordic Fire is dé leverancier wat betreft pelletkachels. Vanwege eigen research en ontwikkeling lopen te ver voor op concurrerende partijen. Het design van de kachel staat hoog in het vaandel bij Nordic Fire. Maar daarnaast proberen ze het geluid maximaal te reduceren. Nordic Fire produceert niet voor niet de stilste pelletkachels op de markt. Wat betreft temperatuur en tijd zijn de kachels ook helemaal regelbaar.

Artikelen 1 tot 12 van 21 in totaal

per pagina

Vrijstaande pelletkachels

Het assortiment van Nordic Fire bestaat veelal uit vrijstaande pelletkachels. Hierin loopt het aanbod uiteen van mooie strakke modellen met bijvoorbeeld een grote ruit tot chique klassieke modellen afgewerkt met speksteen. Verder is er variatie in grootte en  is er veel verschil in rendement.

 

Inbouw pelletkachels

Nordic Fire biedt naast de vrijstaande modellen ook inbouw pelletkachels aan. Hierbij wordt de pelletkachel op strakke wijze ingebouwd. Hierdoor creëert u vaak een modern design. Maar u kunt ook een klassieke draai geven aan een inbouwkachel. Denk bijvoorbeeld aan een mooie schouw.

 

Nordic Fire pelletkachels bij Sfeerhuis Baan

Bij Sfeerhuis Baan hebben wij Nordic Fire haarden in de showroom opgesteld staan. Kom vrijblijvend langs om met een van onze adviseurs de mogelijkheden en vragen door te nemen. Dit allemaal onder het genot van een kopje koffie en de warmte van een brandende haard. Graag helpen wij u richting uw droomhaard. Onze showroom is gevestigd aan de Argonstraat 4 te Rijssen. Daarnaast zijn wij te bereiken via het telefoonnummer: 0548-521943 of via het e-mailadres: info@sfeerhuisbaan.nl.

Bezig met laden...