M-design

M-design – Sfeerhuis Baan

M-design maakt gebruik van sobere, strakke ontwerpen. Dit doen zij om het vlammenspel optimaal na voren te laten komen. Wilt u genieten van de sfeer, gezelligheid, en warmte in uw woonkamer? M-design heeft de beschikking over de nieuwste techniek om uw woonkamer te verwarmen. Hieronder heeft u ruime keuze uit de verschillende M-design haarden.

Artikelen 1 tot 12 van 76 in totaal

per pagina

M-design Zino 1100 Gold Plus

Adviesprijs € 1.924,00

M-design Venus 700

Adviesprijs € 2.529,00

M-design Venus 630

Adviesprijs € 2.529,00

M-design Trento Rondo

Adviesprijs € 2.203,00

M-design Trento Quatro

Adviesprijs € 2.166,00

M-design Venus 700 HT

Adviesprijs € 3.981,00

M-design Venus 730

Adviesprijs € 2.650,00

M-design Zino 900 Gold Plus

Adviesprijs € 1.682,00

M-Design in beeld en geluid

Inbouw haarden

Een inbouw haard geeft uw interieur extra sfeer, zodat u nog meer kunt genieten van uw woonkamer. Een inbouw haard oogt mooi en netjes en zorgt voor een genoeglijke warmte in uw woonkamer. Bij de inbouw haarden van M-design heeft u een groot aanbod van strak tot klassiek en van groot tot klein. Voor iedereen heeft M-design wel de perfecte haard. De veiligheidsvoorzieningen en branders zijn van hoge kwaliteit. Ook kunt u een afstandsbediening bij uw haard aan schaffen zo heeft u nog meer gebruikers gemak. 

Inbouw houtkachel

Een inbouw kachel van M-design valt op door haar design. Daar komt bij dat de haarden tot in de puntjes worden gecontroleerd. U kunt kiezen uit verschillende maten, modellen en afwerkingen. Door deze grote aantallen is er altijd wel een haard die bij past. De haarden zijn makkelijk te bedienen en een lust voor het oog.

Inzet houtkachels

Heeft u een bestaande open haard en bent u toe aan iets nieuws? Dan is een inzet haard wellicht iets voor u. De haard is makkelijk te plaatsen in een bestaande open haard. Ook is de haard makkelijk te plaatsen in een schouw. Het rendement van uw inzet kachel kan oplopen tot wel 80%. Dit komt doordat u stookt met een gesloten ruit.

Vrijstaande houtkachel

Wilt u een object in uw kamer in plaats van een inbouw haard? Dan is een vrijstaande houtkachel echt iets voor u. U kunt kiezen uit verschillende modellen zo zijn er langwerpige modellen, modellen met rondingen, modellen met veel glas of een kachel die u kunt draaien. U behaalt een hoog rendement door het zuivere verbrandingssysteem. Door de goed gepositioneerde luchtopeningen en de doordachte warmtegeleiding wordt uw woonkamer snel verwarmd.

Onze showroom

Bent u opzoek na een M-design haard of kachel? Dan bent u bij Sfeerhuis Baan aan het juiste adres. Wij hebben verschillende M-design modellen brandend opgesteld staan in onze showroom. Kom langs en laat u, onder het genot van een kop koffie, adviseren door onze adviseurs. Zij kunnen u door hun jarenlange ervaring alles vertellen over deze haarden. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...