Global Fires

Global Fires – Sfeerhuis Baan

Global Fires heeft er voor gekozen om gashaarden te produceren van hoge kwaliteit in combinatie met zeer betaalbare prijzen. Via deze opzet willen zij de toegankelijkheid tot de haardenbranche verbeteren. Globel Fires is begonnen door 9 inbouwhaarden op de markt te zetten. Het laatste wat Globel Fires wil is u als klant teleur te stellen. Daarom hebben ze sindsdien een breed assortiment opgesteld. Van hoek haarden tot 3-zijdige haarden, alles is mogelijk bij Globel Fires. Tevens heeft u bij dit soort haarden een prachtig zicht op het vuur. In de showroom van Sfeerhuis Baan staan een aantal van deze haarden brandend opgesteld. Kom langs om het aanbod van Sfeerhuis Baan bekijken.

Artikelen 1 tot 12 van 17 in totaal

per pagina

Global Fires Global 60 Triple met hangend meubel (showroommodel)

Adviesprijs € 4.895,00

Onze prijs € 2.795,00

Global Fires in beeld en geluid

Verbrandingssysteem inbouw gashaarden

Gesloten verbrandingssysteem
Een belangrijk voordeel van gashaarden met een gesloten verbrandingssysteem is dat het een schoorsteen overbodig maakt. Bij een gesloten systeem wordt de luchttoevoer en de luchtafvoer via dezelfde buis in- en uitgevoerd.

Open verbrandingssysteem
Bij een open verbrandingssysteem haalt de gashaard lucht uit de ruimte waarin de haard staat. Een schoorsteen zorgt er voor dat afvoergassen naar buiten gevoerd worden. Ook als u een glazen ruit wilt, kan dat bij de haarden met een open verbrandingssysteem. Hierbij heeft u een schitterend zicht op de haard. Als bijkomend voordeel behaalt u hierbij ook nog eens een hoger rendement.

Inzet gashaard, open systeem

Behalve inbouwhaarden heeft Globel Fires ook inzet haarden. De inzet haarden hebben een open verbrandingssysteem. Een inzet haard is eenvoudig te plaatsen in een bestaande schouw. Zo creëert u een prachtig vlammenspel. Zo is bijvoorbeeld de strakke moderne inzethaard Globel Fires 60i CF een lust voor het oog. U krijgt bij deze haard een afstandsbediening bijgeleverd, zodat het gebruikersgemak nog hoger is.

Geïnteresseerd in een gashaard?

Bent u benieuwd na de haarden van Globel Fires? Kom langs in onze showroom. Hier staan enkele haarden brandend opgesteld. Kom langs en laat, u onder het genot van een kop koffie, adviseren door onze medewerkers. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...