Faber

Faber – Sfeerhuis Baan

Faber is al vanaf 1844 actief op de haardenmarkt. De aardgasbel in Slochteren zorgde voor een run op gashaarden. Faber heeft hier goed op ingespeeld door nieuwe modellen te ontwikkelen. Faber heeft niet alleen jarenlange ervaring, maar is ook met de tijd meegegaan. Er wordt gebruik gemaakt van de nieuwst technieken. U kunt kiezen uit gas inbouw, vrijstaande tot inbouw, vrijstaand en elektrische haarden. Hieronder kunt u het assortiment bekijken.

Artikelen 1 tot 12 van 54 in totaal

per pagina

Faber Spectra Frameless

Adviesprijs € 3.145,00

Faber Spectra Nostalgic

Adviesprijs € 3.500,00

Faber Vaska

Adviesprijs € 2.712,00

Faber Vaska speksteen

Adviesprijs € 3.213,00

Faber Skive

Adviesprijs € 2.890,00

Faber Odense

Adviesprijs € 2.698,00

Faber in beeld en geluid

Inbouw gashaarden

Faber heeft een ruim assortiment inbouw gashaarden. Dat varieert van een front, hoek, 3-zijdig tot een tunnel haard. Deze haarden zijn eenvoudig te plaatsen. Zo kunt u snel en eenvoudig genieten van de sfeer en gezelligheid die het vlammenspel met zich mee brengt. De volgende series zijn op dit moment zeer populair: Aspect, Duet, Relaxed.

Vrijstaande haarden

Vrijstaande haarden van Faber zijn prachtige design modellen. Bij Faber in het assortiment is er altijd wel een haard die bij u past. De vrijstaande haarden zijn eenvoudig te bedienen met een afstandsbediening. Zo kunt u snel en eenvoudig genieten van de sfeer en warmte van een vrijstaande haard. Op dit moment is vooral de Odense populair.

Vrijstaande houtkachels

De houtkachels van Faber zijn de laatste jaren een technische innovatie ondergaan. Als u op zoek bent naar vrijstaande kachels, vallen de volgende modellen zeker op: de Andor, Kjell en de Oskar. Deze modellen variëren van modern tot klassiek. Zo is er altijd een vrijstaande Faber haard die bij u past.

Elektrische haarden

Het vlammenbeeld van de elektrische haarden wordt door de nieuwste technieken steeds beter. Het vuur wordt steeds echter. Helemaal nu er gebruik wordt gemaakt van waterdamp en ledverlichting. Faber heeft een ruim aanbod aan elektrische haarden. Het is ook mogelijk om de haarden in een bestaande schouw plaatsen. Populaire modellen zijn de: Niva Opti-myst, Nissum Opti-myst.

Bezoek onze showroom

Bent u nieuwsgierig naar onze showroom? Kom langs en laat u verassen door ons aanbod aan haarden. Laat u, onder het genot van een kop koffie, adviseren door onze adviseurs en geniet van de haarden die brandend opgesteld staan. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...