DRU

DRU - Sfeerhuis Baan

Als het gaat om gaskachels en houthaarden is DRU één van de oudste bedrijven in Nederland. Bij de haarden van DRU wordt er veel aandacht besteed aan het design. Ook hebben ze veel aandacht voor de warmte die een haard maakt. Door de vele mogelijkheden die zij hebben, is er altijd wel een haard die bij uw interieur past. Sfeerhuis Baan is al enkele jaren dealer van DRU. Hieronder vindt u ons ruime assortiment DRU haarden en kachels.

Artikelen 1 tot 12 van 78 in totaal

per pagina

DRU Maestro 100 gashaard

Adviesprijs € 4.870,00

DRU Maestro 60/3 gashaard

Adviesprijs € 4.295,00

DRU Maestro 60/2 gashaard

Adviesprijs € 4.195,00

DRU Maestro 60 gashaard

Adviesprijs € 3.795,00

DRU Passo gaskachel

Adviesprijs € 3.995,00

DRU Trio RCE Limited Edition (set aanbieding) gaskachel

Adviesprijs € 3.995,00

Onze prijs € 2.795,00

DRU Trio RCE Limited Edition gaskachel

Adviesprijs € 3.195,00

Onze prijs € 2.395,00

DRU in beeld en geluid

DRU gashaarden

DRU heeft vele soorten inbouw-, vrijstaand en gevelhaarden en -kachels. Een beschrijving van ons assortiment vindt u hieronder.

Vrijstaande haarden

Door jaren ervaring en ontwikkeling op het hoogste niveau zijn de DRU-haarden een lust voor het oog. De gashaarden zijn makkelijk te bedienen en behalen, mede door de nieuwste technieken, een hoog rendement. De gashaarden zijn er in alle soorten en maten. Dru biedt u zelfs traditionele schoorsteen kachels aan. Deze hebben een open verbranding. Zo kunt u nog meer genieten van de sfeer, gezelligheid en warmte in de huiskamer. De gashaarden van DRU zijn in verschillende types verkrijgbaar, zoals de Trio en de Circo.

Inbouw gashaard

DRU is marktleider op het gebied van inbouwgashaarden. DRU heeft veel soorten inbouwhaarden. Van klein tot groot en alle soorten en maten. Zo kunt u kiezen voor een model met de zichtzijde aan de voorkant, een hoekmodel of een model met 3-zijdig glas. Door al deze keuze is er een reuze aanbod beschikbaar. Er is dus altijd wel een haard die bij u past. Types die op dit moment veel verkocht worden, zijn de Metro-serie en de Maestro-serie.

Gevelkachels

De naam van de kachels zegt het al: deze kachels hangen aan de gevel. De afvoer van deze gevelkachel wordt direct afgevoerd door de gevel. Deze kachels zijn populair keuzes voor schuren en bouwketen. De kachels zijn ook zeer geschikt om een ruimte vorstvrij te maken. De kachel is ook zeer handig in een stacaravan. De Art en de NL-serie zijn bijzonder gewilde series.

Dru houtkachels

Wilt u een kachel met hoge kwaliteit en veel design? Dan is een DRU-houtkachel echt iets voor u. De houtkachels van Dru zijn de laatste jaren een flink vernieuwd. Zo is er aandacht besteed aan de vormgeving, bediening- en installatie gemak. Zo kunt u heerlijk relaxed genieten van de sfeer en gezellig van het prachtige vlammenspel. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...