Bellfires

Bellfires – Sfeerhuis Baan

Bellfires, bijna synoniem voor gemak, sfeer en gezelligheid. De marktleider in gashaarden produceert al sinds 1928 haar haarden in Nederland. De modellen van deze fabrikant worden gekenmerkt door twee speerpunten: veiligheid en design. Het nastreven van maximale veiligheid heeft al meerdere patenten opgeleverd. Het variërende aanbod in afwerkmogelijkheden zorgt niet alleen voor een stijlvol design, maar biedt u ook de mogelijkheid om de haard precies af te stemmen op uw situatie. Bellfires maakt het mogelijk om de het gemak van de gashaard te combineren met de sfeer van een open haard. Zo kunt u met één druk op de knop direct al genieten van dansende vlammen. Bekijk hieronder het assortiment van Bellfires.

Artikelen 1 tot 12 van 69 in totaal

per pagina

Bellfires BOX gas 65

Adviesprijs € 3.150,00

Bellfires BOX gas 55

Adviesprijs € 3.100,00

Bellfires BOX gas 45

Adviesprijs € 3.050,00

Bellfires Unica-2 75 gashaard

Adviesprijs € 2.842,00

Bellfires Unica-2 55 gashaard

Adviesprijs € 2.566,00

Bellfires in beeld en geluid

Inbouw gashaard

Genieten van de sfeer en warmte van een haard, terwijl u de beste Inbouw haard hebt. Een voordeel is dat een inbouwhaard in vrijwel alle situaties ingebouwd kan worden. De Bellfires haarden hebben enkele bijzondere eigenschappen. De haarden zijn gemaakt van zeer hoogwaardig materiaal en hebben een solide constructie. Daarnaast zijn de haarden uitstekend afgewerkt. U heeft een enorme keuze, de haarden zijn te verkrijgen in alle soorten en maten van klassiek tot modern alles is mogelijk. Door al deze mogelijkheden is er altijd wel een model wat bij u past. Zo kunt u ongestoord genieten van de sfeer en warmte van een inbouw gashaard.

Inzet gashaard

Een inzet hard kan makkelijk geplaats worden in een bestaande situatie, bijvoorbeeld in een schouw of open haard. ook heeft u geen schoorsteen nodig. De afvoer kan via de gevel of het dak na buiten. Daar komt bij dat u door de geringe inbouw diepte weinig ruimte verspeeld hebt. Zo kunt u ook zonder veel ruimte te hebben genieten van het prachtige vlammenspel. Bell Fires heeft haarden in alle soorten en maten. Van klassiek tot modern alles is mogelijk. Gaat u voor een Front haard of toch voor een hoekhaard? En dan is er ook nog de3-zijdige haard. Keuze genoeg!

Interesse in een gashaard

Bent u benieuwd na de gashaarden va Sfeerhuis Baan? Kom langs in onze showroom waar wij meerdere modellen brandend opgesteld hebben. Laat u onder het genot van een kop koffie adviseren door onze adviseurs, met hun jarenlange ervaring maken zij uw dromen waar. Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...