Merken van Sfeerhuis Baan

Het assortiment van Sfeerhuis Baan bevat tal van vooraanstaande merken. Hieronder een duidelijk overzicht merken waar Sfeerhuis Baan trotse dealer, dan wel leverancier, van is. Niet alleen met trots, maar ook met zorg. Want wij zijn er van overtuigd dat veiligheid, betrouwbaarheid en kwaliteit drie cruciale aspecten zijn, waar een haard aan moet voldoen. Dat is wat wij nastreven. Daarom staan wij 100% achter onze merken. 

Gashaarden

Gemak en genieten, dat staat centraal bij een gashaard. Met één druk op de knop kunt u al genieten van sfeervol vlammenspel. Dat niet alleen: met één druk op de knop is het vuur ook gedoofd. Zonder tussentijds hout bij hoeven te vullen. Gemak dient de mens! En dat biedt ontzettend veel mogelijkheden. Een haard van marktleider DRU, die bekend staat om haar kwalitatief hoogwaardige en ontzettend brede aanbod. Of een gashaard van Element4, waarbij u kunt kiezen voor modellen zonder omlijsting, zodat u optimaal kunt genieten van het vlammenspel.

bellfires-logobocal-logodovre-logodru-logoelement4-logofaber-logoglobal-fires-logohavé-logohelex-logojanus-logom-design-logonestor-martin-logopelgrim-logothermocet-logowanders-logo

Houtkachels

In de luie stoel, heerlijk ontspannen bij de houtkachel. Sfeervolle warmte, knetterend hout en speels lekkende vlammen. Een korte schets, ultiem genieten. Dat kan op veel verschillende manieren. Hieronder vindt u een overzicht van alle merken houtkachels. Een liftdeur van een M-Design haard, de enorme variatie van het merk Jotul of een speksteenkachel van Altech – allerlei soorten en maten, zodat er altijd wel één tussen zit die geschikt is voor in uw woonkamer. 

altech-logobarbas-logocontura-logodik-geurts-logodovre-logodru-logofaber-logohelex-logohwam-logojacobus-logojøtul-logom-design-logomorso-logonestor-martin-logonordpeis-logoscan-logospartherm-logowanders-logowiking-logo

Elektrische haarden

De elektrische haarden hebben een stormachtige ontwikkeling doorgemaakt. Dankzij innovatieve technieken zijn ook deze haarden voorzien van een verbazingwekkend realistisch vlammenspel. Geen schoorsteen? Geen enkel probleem. Met een stopcontact in de buurt, kan deze haard overal geplaatst worden.

dimplex-logofaber-logoruby-fires-logo

Bio-ethanolhaarden

Een nieuwe trend, waarvan de populariteit steeds groter wordt: een keramische brander, die brandt op een speciale brandvloeistof. Het keramische gesteente zorgt voor een gelijkmatige verspreiding van de brandstof, zodat een sfeervol uitgebalanceerd vlammenspel ontstaat. 

ruby-fires-logo

Bezig met laden...