Werk op maat

Iedereen is uniek. Geen huis is hetzelfde. Wellicht wat cliché, maar het geeft wel aan:  ieder individu heeft zijn of haar eigen wensen. Om zo nauwkeurig mogelijk af te stemmen op uw wensen, maken wij onze schouwen, haardmeubels en plateaus speciaal voor u op maat.

Inspiratie

Wilt u graag een zwevend blad naast uw haard? Bent u op zoek naar extra opbergmogelijkheden? Of heeft u specifieke wensen op het gebied van stijl? In onze showroom hebben we ter inspiratie al verschillende opstellingen voor u uitgewerkt. Kom gerust langs om wat ideeën op te doen.

Unieke samenstelling

Het inventariseren van uw wensen is iets waar onze medewerkers veel aandacht aan besteden. Zij houden rekening met de mogelijkheden van de ruimte, gecombineerd met uw wensen. Met uiteindelijk uw eigen, unieke samenstelling als resultaat.

Schets-Fam-Zweers-Element4-Trisore-95Schets-Fam-Kreijkes-DRU-Maestro-80

Fam-Zweers-Element4-Trisore-95Fam-Kreijkes-DRU-Maestro-80

Gemak

Uiteraard vindt u ons bereid om uw haard of kachel op afspraak bij u te installeren. Wij nemen u graag het werk uit handen, zodat u er geen omkijken naar heeft. Daarnaast mag en kunt u er gerust van uitgaan dat onze installateurs verstand van zaken hebben. Ons EVIS-certificaat is daar een indirect bewijs van. Op die manier weet u zeker dat u direct na de installatie uw haard of kachel kunt gebruiken.

Veiligheid

Veiligheid is een uitermate belangrijke factor wat betreft de installatie van een kachel of haard. Onze installateurs beseffen dit en zullen hier ten alle tijden zorg voor dragen. Zodoende kunnen wij u een betrouwbare en veilige installatie garanderen. Het enige wat u hoeft te doen, is onbezorgd genieten van uw gloednieuwe haard of kachel.

Tips op locatie

Het bijkomend voordeel van ervaren installateurs is dat ze voor iedere locatie precies weten welke oplossing het beste past. In ons portfolio kunt u hier verschillende voorbeelden van terugvinden. Met deze bagage op zak, zorgen zij dat ook bij u thuis uw haard of kachel optimaal tot zijn recht komt.

 

Bezig met laden...