Hangende houtkachels

Een hangende houtkachel van Sfeerhuis Baan

U wilt de ruimte in uw woonkamer efficiënt benutten? U heeft een kleine woonkamer maar wilt toch graag een houtkachel? Bekijk de mogelijkheden die een hangende houtkachel u biedt! Er gaat namelijk geen ruimte verloren tussen de muur en de achterkant van de houtkachel. Zodoende kunt u de beschikbare ruimte in uw woonkamer optimaal benutten. Daarnaast zorgt een zwevende houtkachel voor een bijzonder ruimtelijk effect. Hierdoor is een hangende houtkachel - groot óf klein - altijd een unieke blikvanger. Beleef dit effect met ons en bezichtig de hangende houtkachels in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 14 in totaal

per pagina

Wiking Miro 1 houtkachel

Adviesprijs € 2.195,00

Wiking Miro 2 houtkachel

Adviesprijs € 2.095,00

Wiking Luma 1 houtkachel

Adviesprijs € 2.895,00

Wiking Luma 2 houtkachel

Adviesprijs € 2.495,00

Wanders Ruby houtkachel

Adviesprijs € 3.445,00

Scan 66-1

Adviesprijs € 2.490,00

Hwam 2610 houtkachel

Adviesprijs € 3.045,00

Wat is een hangende houtkachel?

Zoals de term het al zegt, zweeft de kachel. Dat betekent dus dat de haard niet steunt op een onderstel, maar aan de muur is bevestigd. Daar wordt, wat betreft de ruimte, de winst behaald. Daarnaast wordt deze hangende haard gestookt met hout. Dat scheelt ook behoorlijk op de energierekening, zeker nu het rendement van de houtkachels de afgelopen jaren flink is gestegen.

Wat zijn de voordelen van een hangende houtkachel?

Waarom is een hangende houtkachel de beste keuze in uw situatie?

1. Een zwevende houtkachel neemt minder ruimte in beslag. Op twee manieren: zoals eerder genoemd, omdat het niet steunt op een onderstel. Deze ruimte kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld andere accessoires. De bespaarde ruimte kan, zonder opvulling, ook een verrassend ruimtelijk effect hebben.
2. Als tweede zijn de hangende houtkachels over het algemeen compacter ontworpen. Hier zit de besparing van ruimte vooral in de kleinere afmetingen.
3. Daarbij komt nog dat u de hangende haard kunt laten monteren op de hoogte die u wenst. Wilt u een lagere haard, omdat u een lage zithoek heeft? Dat kan!
4. Als laatste zorgt de geur van brandend hout, het knappende geluid en de dansende vlammen voor een extra gezellige en warme sfeer.

Meer informatie

Heeft u een hangende houtkachel gevonden waar u meer over wilt weten? Stel gerust uw vraag. U kunt uw vragen mailen naar info@sfeerhuisbaan.nl of bellen naar 0548-521928. Wilt u graag beleven hoe sfeervol een brandende hangende houtkachel is? Kom langs in onze showroom. U kunt naar hartenlust inspiratie opdoen en de warmte brandende haarden en kachels voelen. Onze medewerkers nemen graag de tijd om u te helpen!

Bezig met laden...