Houtkachels

Sfeerhuis Baan, voor een breed assortiment houtkachels

Bent u voor uw woonkamer op zoek naar een sfeervolle kachel? Eentje waarbij u in de winter heerlijk kunt genieten van de geur en het knisperende geluid van echt hout en een heerlijke, natuurlijke warmte? Een kachel die meteen voor sfeer en gezelligheid zorgt zodra u deze ontsteekt? Kies dan voor een houtkachel. En die vindt u natuurlijk bij Sfeerhuis Baan! U heeft bij ons de keuze uit een breed assortiment houtkachels.

Houtkachels in verschillende soorten en maten

Bij Sfeerhuis Baan heeft u de keuze uit inbouw houtkachels, inzet houtkachels, vrijstaande houtkachels en hangende houtkachels. Wat uw woonstijl ook is - klassiek, modern of tijdloos - en hoeveel ruimte u in uw woonkamer ook beschikbaar heeft, bij ons vindt u gegarandeerd een model dat bij u past. En ook qua materiaal en kleur heeft u bij ons een ruime keuze. Kortom: bij Sfeerhuis Baan kunt u voor een houtkachel zeker slagen.

Artikelen 1 tot 12 van 274 in totaal

per pagina

Wiking Miro 4 houtkachel

Adviesprijs € 2.245,00

Altech Eclips houtkachel

Adviesprijs € 3.584,00

Altech Torus houtkachel

Adviesprijs € 3.169,00

Altech Torus Depot houtkachel

Adviesprijs € 3.504,00

Altech Ecosy houtkachel

Adviesprijs € 3.328,00

Altech Ecosy Depot houtkachel

Adviesprijs € 3.949,00

Altech Vision houtkachel

Adviesprijs € 3.676,00

Altech Nobles houtkachel

Adviesprijs € 2.643,00

Voordelen van een houtkachel

Naast de eerder genoemde voordelen van een houtkachel - een heerlijke geur, het knisperende geluid van echt hout en de natuurlijke warmte - kent een houtkachel nog een belangrijk voordeel. Met een kwalitatief hoogstaande houtkachel kunt u (vooral in het voor- en najaar) namelijk flink besparen op uw stookkosten. Zeker met de hoge olie- en gasprijzen van tegenwoordig is dit natuurlijk zeer aantrekkelijk. Onze medewerkers vertellen u er graag meer over.

Houtkachel-Jotul-F-305

Bezoek onze haarden showroom in Rijssen

Wilt u meer weten over de houtkachels van Sfeerhuis Baan? Bekijk hieronder ons ruime online assortiment of bezoek onze haarden showroom in Rijssen om de sfeer van de kachels in het echt te beleven. Hier staan niet alleen veel verschillende houtkachels voor u opgesteld, maar kunt u ook meer dan 100 gashaarden, elektrische haarden, schouwen en haardmeubels bekijken. Enkele merken die wij voeren zijn Altech, Barbas, Contura, Dovre, DRU, Faber, Helex, Hwam, Jacobus, Janus, Jotul, M-Design, Morso, Nestor Martin, Nordpeis, Saey, Scan, SparthemWanders en Wiking.

Bezig met laden...