Wanders Danta 1100 front

Wanders Danta 1100 front gashaard

Energielabel:
Adviesprijs € 3.795,00
 
De gashaard Wanders Danta 1100 front is het één na grootste model van de vier frontmodellen uit de Danta lijn. Deze Danta lijn staat bekend om zijn spectaculaire dubbele brander, waarbij het vermogen terug geschakeld kan worden, maar er toch een mooi vuurbeeld te zien blijft. Deze Danta 1100 front gashaard wordt standaard geleverd met een stalen vlakke wand. Optioneel is deze met een spiegelwand leverbaar. De branderdecoratie is zeer divers; houtstammen, kleine keizels, grote kiezels of diamonds.
 

Heeft u vragen over dit product of wilt u extra informatie aanvragen?

De gashaard Wanders Danta 1100 front is het één na grootste model van de vier frontmodellen uit de Danta lijn. Deze Danta lijn staat bekend om zijn spectaculaire dubbele brander, waarbij het vermogen terug geschakeld kan worden, maar er toch een mooi vuurbeeld te zien blijft. Deze Danta 1100 front gashaard wordt standaard geleverd met een stalen vlakke wand. Optioneel is deze met een spiegelwand leverbaar. 

 

Uitvoeringen

Deze Danta 1100 front gashaard wordt standaard geleverd met een stalen vlakke wand. Optioneel is deze met een spiegelwand leverbaar. De branderdecoratie is zeer divers; houtstammen, kleine keizels, grote kiezels of diamonds. De haard wordt namelijk ook aangeboden als 2-zijdig3-zijdig, 4-zijdig en 5-zijdig model. Optioneel is deze met een spiegelwand leverbaar. De branderdecoratie is zeer divers; houtstammen, kleine keizels, grote kiezels of diamonds. 

Adviesprijs € 3.795,00
Energielabel A
Categorie Inbouwhaarden
Vuurzicht Front
Systeem Gesloten
Gassoort Aardgas, Propaangas
Merk Wanders
Stijl Modern
Speksteen Nee
Aansluitbaar op CV Nee
Exact Vermogen 8,8 kw
Breedte glas (cm) 110,3
Hoogte glas (cm) 36,6
Inbouw diepte (cm) 44
Inbouw breedte (cm) 115,2
Inbouw hoogte (cm) 70
Diameter rookgasafvoer (cm) 13 / 20
Afstandsbediening Ja
Brandstof Aardgas, Propaangas
Achteraansluiting Nee
Bovenaansluiting Ja

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: Wanders Danta 1100 front gashaard

View FileWanders Danta - Koto - Installatiehandleiding    Size: (4.34 MB)
View FileWanders Danta 1100 - Lijntekening    Size: (756.25 KB)
Bezig met laden...