Vrijstaande gaskachels

Vrijstaande gaskachels en gashaarden bij Sfeerhuis Baan

Wanneer u op zoek bent naar een vrijstaande gashaard of vrijstaande gaskachel, bent u bij Sfeerhuis Baan zeker aan het juiste adres. U kunt zowel op deze website, dus online, als in onze sfeervolle haarden showroom in Rijssen, dus offline, onze volledige collectie bekijken. Net als bij alle andere gaskachels en gashaarden heeft u de keuze tussen een open - of een gesloten verbrandingssysteem. Maak kennis met de vrijstaande gashaard of gaskachel die het beste bij u past! 

Artikelen 1 tot 12 van 42 in totaal

per pagina

Wanders Balsa 100 gaskachel

Adviesprijs € 3.770,00

DRU Trio RCE Limited Edition gaskachel

Adviesprijs € 4.005,00

Onze prijs € 2.395,00

Wanders Balsa 75 gaskachel

Adviesprijs € 3.350,00

Wanders Tali gaskachel

Adviesprijs € 3.095,00

Wanders Larix gaskachel

Adviesprijs € 3.795,00

DRU Passo gaskachel

Adviesprijs € 5.205,00

DRU Circo gaskachel

Adviesprijs € 4.520,00

DRU Polo gaskachel

Adviesprijs € 3.845,00

DRU Basso gaskachel

Adviesprijs € 2.125,00

Faber Jelling gaskachel

Adviesprijs € 2.425,00

Faber Farum

Adviesprijs € 1.856,00

Wat is het voordeel van een vrijstaande gashaard?

Een vrijstaande gaskachel biedt onder andere de volgende vier voordelen:

1. In de eerste plaats gemak. Met één druk op de knop, kunt u al genieten van een sfeervol haardvuur. En niet te vergeten, met één druk op de knop is de haard uit. U hoeft nu geen rekening meer te houden met smeulende houtblokken.
2. Ten tweede goed voor het milieu. Bij de verbranding van gas ontstaan er geen fijnstoffen.
3. Bovendien staat de gashaard bekend vanwege de eenvoudige installatie. Een rookschacht is niet nodig, de afvoer kan eenvoudig via de muur naar buiten.
4. Als laatste kun u de gashaard krijgen waar u maar wilt. Vraag gerust onze medewerkers naar de mogelijkheden in uw situatie!

Het verbrandingssysteem van een vrijstaande gaskachel

De vrijstaande gashaarden zijn in twee categorieën op te splitsen, wat betreft het verbrandingssysteem. Het verschil zit daarbij in het aantrekken van zuurstof. En zoals u waarschijnlijk weet, is zuurstof noodzakelijk bij verbranding.

■ Bij een open verbrandingssysteem wordt de zuurstof uit de ruimte zelf gehaald.
■ Bij een gesloten verbrandingssysteem, ook wel een gesloten gashaard, wordt de benodigde zuurstof van buiten gehaald. Dit is mogelijk met een concentrisch kanalen systeem. Dit systeem is ideaal voor woningen die goed geïsoleerd zijn of die zijn voorzien van een warmteterugwinning.

Meer informatie?

Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie inwinnen over de voor uw perfecte vrijstaande gashaard? Kom dan langs in onze showroom te Rijssen, waar verschillende modellen gashaarden (brandend) voor u staan opgesteld. We voeren onder meer de gerenommeerde merken Bocal, Dovre, DRU, Faber, Global Fires, Godin, Helex, Janus, Pelgrim, Thermocet en Wanders.

Bezig met laden...