Inzet gashaarden

Een inzethaard van Sfeerhuis Baan

Ziet u er tegenop de hele woonkamer te verbouwen, voor alleen maar een mooie gashaard? Neem dan een kijkje in het assortiment inzet gashaarden van Sfeerhuis Baan. Deze inzet gashaarden zijn namelijk zeer gemakkelijk in een bestaande schouw of open haard te plaatsen. Zo blijft een complete verbouwing u bespaart. En dankzij de techniek van tegenwoordig kunt u zelfs met een gashaard ontspannen genieten van het mooie vuurspel. U kunt zodoende uw woonkamer, met slechts weinig middelen en moeite, een volledig nieuwe uitstraling geven. Bekijk ons online assortiment, of kom langs in onze showroom. Hier staan diverse (brandende) modellen, zodat u inspiratie op kunt doen.

8 artikel(en)

per pagina

Wanders Square 40 gashaard

Adviesprijs € 2.895,00

Wanders Square 60 gashaard

Adviesprijs € 3.525,00

Bellfires Unica-2 40 gashaard

Adviesprijs € 2.185,00

Bellfires Unica-2 50 gashaard

Adviesprijs € 2.404,00

Bellfires Unica-2 90 gashaard

Adviesprijs € 2.842,00

Bellfires Unica-2 70 gashaard

Adviesprijs € 2.566,00

Wat is een inzet gashaard?

Een inzet gashaard is eigenlijk precies wat het zegt: een gashaard die in een ombouw of bestaande schouw ingezet kan worden.

Wat zijn de voordelen van een inzet gashaard?

Een inzet gaskachel of gashaard biedt verschillende voordelen:

1. Het is dus een eenvoudige en snelle manier om de sfeer in uw woonkamer positief te veranderen. Geen grote operatie, niet alles onder het stof. Alleen even een gashaard inzetten, en u kunt al genieten van uw eigen gashaard.
2. Daarnaast is het ook een uitstekende methode om uw haard te voorzien van een hoger rendement. Heeft een open haard een rendement ergens tussen de 10 en 30 procent, het rendement van een inzet gashaard kan oplopen tot wel 80 procent!
3. Bovendien hoeft u met een inzet gashaard uw schoorsteen niet meer te onderhouden. Dus geen schoorsteenveger meer. Beter nog: voor een inzet gaskachel heeft u helemaal geen schoorsteen meer nodig!

Vuuraanzichten

Ons assortiment bevat tal van verschillende inzet gashaarden. Ze zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten. Alleen al wat betreft het vuuraanzicht: wilt u het vuur van de voorzijde bekijken? Dan komt u uit op een front haard. Maar wilt u het vuur van verschillende kanten zien? Dan kunt u kiezen voor een hoekhaard of zelfs een driezijdige haard, zodat u van meerdere zijden kunt genieten van een gezellig haardvuurtje.

Bezig met laden...