Hangende gashaarden

Hangende gashaard bij Sfeerhuis Baan

Wilt u graag een gashaard met hoog rendement, maar moet u zuinig omgaan met de ruimte in uw woonkamer? Wellicht is een hangende gashaarden dan de ideale optie! Deze zwevende haarden worden aan de muur bevestigd, niet op een onderstel. Hierdoor blijft de ruimte onder de haard vrij. Dat geeft niet alleen een mooi ruimtelijk effect, het biedt ook nog eens de mogelijkheid om die ruimte anders te benutten. Kijk gerust rond in onze showroom, virtueel op deze website of reëel in Rijssen. 

8 artikel(en)

per pagina

DRU Diablo Next gashaard

Adviesprijs € 3.220,00

Wanders Balsa Wall gaskachel

Adviesprijs € 3.530,00

Wanders Larix gaskachel

Adviesprijs € 3.795,00

HAVE Black Stealth

Adviesprijs € 2.795,00

HAVE Stealth

Adviesprijs € 2.695,00

Faber Skive

Adviesprijs € 2.890,00

Wat is een hangende gaskachel?

Deze haard wordt gestookt op gas. Met één druk op de knop brandt de haard. Maar nog fijner: met één druk op de knop is het vuur uit. De gashaard wordt bevestigd aan de muur. Het steunt dus niet op een onderstel. Dat scheelt behoorlijk wat ruimte.

Wat zijn de voordelen van een zwevende gashaard?

De ruimtebesparing is ook direct één van de voordelen van een zwevende gashaard. Maar een hangende gaskachel heeft nog meer voordelen. Hieronder worden er nog vier genoemd:

1. Als tweede voordeel geeft deze ruimtebesparing een verrassend ruimtelijk effect. Met een hangende gashaard oogt de woonkamer een stuk ruimer.
2. Gashaarden zijn algemeen bekend om hun hoge rendement en lange levensduur. Het scheelt u dus niet alleen dagelijks in energiekosten, maar ook op de lange termijn.
3. De moderne modellen van de gashaarden kunnen worden bediend met een afstandsbediening. Wat een genot en gemak wanneer u vanaf de bank de temperatuur kunt regelen.
4. Als laatste is een gashaard onderhoudsarm. In plaats van onderhouden, kunt u ontspannen genieten van de warmte van deze sfeervolle haard.

Een gashaard voor u?

Heeft u een gashaard gezien, maar wilt u graag weten wat het beste is in uw situatie? Kom langs, onze medewerkers voorzien u graag van advies op maat. Onder het genot van een kop koffie kunt u uw vragen stellen. Daarnaast kunt u in de showroom wat modellen bekijken, mocht u nog wat inspiratie op willen doen. Snel een vraag tussendoor? U kunt ons bereiken via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928.

Bezig met laden...