Buitenhaarden gas

En gashaard voor buiten bij Sfeerhuis Baan

Nog even buiten zitten op een nazomerse avond. Dat is zo heerlijk ontspannen en enorm gezellig. Maar ja, al snel wordt het eerder donker en is het bijna te fris om buiten te zitten. Vindt u dat ook jammer? Met een buitenhaard kunt u alsnog avonden lang genieten. Niet alleen van de aangename warmte, maar ook van het sfeervolle licht wat door het vuur wordt verspreid. Bekijk hieronder de gashaarden voor buiten van Sfeerhuis Baan, of kom langs in onze showroom. Daar kunt u, onder het genot van een kopje koffie, verschillende (brandende) modellen bekijken.

11 artikel(en)

per pagina

Xaralyn Hera

Adviesprijs € 599,00

Xaralyn Ares

Adviesprijs € 579,00

Xaralyn Zeus

Adviesprijs € 999,00

Faber The Buzz

Adviesprijs € 1.195,00

Faber The Mood Tunnel

Adviesprijs € 2.499,00

Element4 Sky O gashaard

Adviesprijs € 5.895,00

Element4 Sky T O gashaard

Adviesprijs € 6.195,00

Faber The Tube

Adviesprijs € 1.695,00

Faber The Mood

Adviesprijs € 1.899,00

Wat is een buitenhaard op gas?

Bij het ontwerp van een buitenhaard of tuinhaard is er rekening mee gehouden dat deze haard blootgesteld wordt aan verschillende weersomstandigheden. Zo zijn deze buitenhaarden voorzien van een extra coating. Deze coating maakt de haard niet roestvrij, maar zorgt wel voor een extra beschermende laag.

Voordelen van een gashaard voor buiten

U kunt langer en vaker een gezellige nazomerse (en wellicht zelf een winterse) avond buiten doorbrengen. Maar dit type haard biedt meer voordelen:

1. Ten eerste zijn de buitenhaarden op gas makkelijk te verplaatsen. Aan de onderzijde van de haard zijn namelijk wieltjes gemonteerd.
2. Daarnaast is een gashaard ook een schone brander. Bij de verbranding van het gas blijven geen asresten achter, en van rookontwikkeling is nauwelijks sprake.
3. Als derde voordeel is het mogelijk om met één druk op de knop de gashaard aan te zetten. Binnen een paar seconden kunt u genieten van een fascinerend vlammenspel. Ook kunt u, met de afstandsbediening, de haard harder of zachter laten branden. En moet u plotseling weg? Geen probleem: met één druk op de knop is het vuur gedoofd.

Meer informatie over een gashaard voor buiten?

Wilt graag meer informatie over een van onze haarden? Neem dan contact op via info@sfeerhuisbaan.nl of telefonisch via 0548-521928. Uiteraard ben u ook van harte welkom in onze showroom. Onze medewerkers maken graag tijd voor u vrij.

Bezig met laden...