Gashaarden

Ontdek uw gashaard bij Sfeerhuis Baan

Stoken op gas heeft als belangrijk voordeel dat het schoon en veilig is. Vonken zijn verleden tijd en wanneer u de haard uit zet, is deze ook méteen uit. Oftewel: een gashaard smeult niet na. Dit betekent niet dat een gashaard minder sfeervol is dan een houtkachel. Door gebruik te maken van allerlei innovatieve technieken kunt u ook bij een gashaard van een levendig vlammenspel genieten. Een gashaard is dan ook haast niet meer van een houtkachel te onderscheiden. Ontdek het zelf bij Sfeerhuis Baan!

Keuze maken in gashaarden en gaskachels

Op deze website, maar ook in onze haarden showroom in Rijssen kunt u uw ideale inbouw -, inzet -, vrijstaande - of een hangende gaskachel uitzoeken. Front gashaarden, hoek gashaarden én haarden die aan drie, vier of zelfs vijf zijden vuurzicht hebben: de keuze is aan u. Welk vuuraanzicht is kiest is bovendien afhankelijk van de plek waar de gashaard in uw woonkamer komt te staan. Daarnaast heeft u de keuze tussen een open - of een gesloten verbrandingssysteem. Een open verbrandingssyteem haalt de zuurstof voor de verbranding uit de ruimte waar hij in staat, waar een gesloten gashaard de zuurstof van buiten haalt. 

Artikelen 1 tot 12 van 308 in totaal

per pagina

DRU Trio RCE Limited Edition gaskachel

Adviesprijs € 3.396,00

Onze prijs € 2.395,00

Efel Harmony 08 gaskachel gebruikt 16005

Adviesprijs € 1.050,00

Onze prijs € 750,00

Global Fires Global 60 Triple met hangend meubel (showroommodel)

Adviesprijs € 4.895,00

Onze prijs € 2.795,00

DRU Metro 80 XT gashaard

Adviesprijs € 3.350,00

DRU Metro 100 XT gashaard

Adviesprijs € 4.015,00

DRU Metro 130 XT gashaard

Adviesprijs € 4.435,00

DRU Metro 150 XT gashaard

Adviesprijs € 5.215,00

DRU Metro 200 XT gashaard

Adviesprijs € 6.820,00

DRU Maestro 60 gashaard

Adviesprijs € 3.795,00

DRU Maestro 75 gashaard

Adviesprijs € 4.706,00

DRU Maestro 100 gashaard

Adviesprijs € 4.870,00

DRU Cosmo gashaard

Adviesprijs € 10.625,00

Voordelen van een gashaard

Ook ‘gebruiksvriendelijk’, ‘gemakkelijk’ en ‘flexibel’ zijn enkele voordelen van een gashaard. Bent u maar weinig thuis en wilt u op uw spaarzame vrije (winter)avonden wel graag van een gezellig haardvuurtje genieten? Met slechts een druk op de knop van uw afstandsbediening creëert u een gezellig haardvuurtje. Meer hoeft u niet te doen!

Top 10 gashaarden

 

Er is keuze genoeg in de gashaardenbranche. In eerste instantie moet er een keuze gemaakt worden tussen een: inbouw, inzet, vrijstaande-, of hangende gashaard. Daarnaast zijn deze modellen vaak weer te verdelen in fronthaarden, tweezijdige haarden en driezijdige haarden. Ook de kleur is bij veel modellen variabel. Door al deze opties is het natuurlijk moeilijk om een keuze te maken. Om u een handje te helpen met het maken van een keuze, hebben een top 10 gashaarden samengesteld. Dit zijn de gashaarden die het meest worden verkocht.

 

Gashaard-Maestro-80-3-Eco-Wave

Showroom met gashaarden en gaskachels

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor een gashaard in uw situatie? Wij nodigen u van harte uit in onze haarden showroom te Rijssen. Sfeerhuis Baan heeft hier een breed scala aan (brandende) gashaarden en gaskachels voor u klaar staan. Onze medewerkers vertellen u graag alles over de verschillende modellen van gerenommeerde merken als Barbas, Bellfires, Bocal, Dovre, DRU, Element4, Faber, Global Fires, HAVE, Helex, Janus, M-Design, Ortal, Pelgrim, Thermocet en Wanders.

Bezig met laden...