Elektrische haarden

Elektrische haarden bij Sfeerhuis Baan

De laatste tijd is de elektrische haard in opmars. Net als houtkachels en gashaarden zorgen ook elektrische haarden namelijk voor een heerlijke warmte, op en top gezelligheid en een huiselijke sfeer. Door de nieuwste technieken zijn elektrische haarden bovendien niet meer van de originele houtkachels te onderscheiden.

Artikelen 1 tot 12 van 75 in totaal

per pagina

Xaralyn Ambiance

Adviesprijs € 2.155,00

Xaralyn Quero

Adviesprijs € 899,00

Xaralyn Nova

Adviesprijs € 999,00

De nieuwste elektrische haarden: levensecht

Het vlammenspel in een elektrische haard is dan ook levensecht. Dit komt door de lampen, de waterdamp, de spiegels en de lichtprojectie in elektrische haarden. Deze elementen samen zorgen voor een realistisch vlammenbeeld. En natuurlijk zijn in een elektrische haard ook namaak houtblokken aanwezig, zodat het nóg meer op een echt houtvuur lijkt. 

 

Top 5 elektrische haarden

Elektrische haarden komen voor in alle soorten en maten. Zo zijn er veel verschillende technieken die gebruikt worden in de elektrische haardenbranche. Verder is er ook nog veel te veranderen qua stijl en kleur. Ook kunnen en houtblokken kolen worden toegevoegd en kunt u een schouw om de haard laten zetten. Voor sommigen maakt dat de keuze er niet gemakkelijker op. Om u te ondersteunen in uw keuze hebben wij een top 5 elektrische haarden gemaakt van meest verkochte elektrische haarden.

Showroom voor elektrische haarden

Ook elektrische haarden zijn er dus in veel verschillende soorten en maten. Wat uw interieurstijl en budget ook is hoe uw woonkamer er ook uit ziet, er is altijd wel een passend model te vinden. Wilt u alvast de sfeer proeven die een elektrische haard met zich mee brengt? U kunt niet alleen inspiratie opdoen op deze website, maar bent ook van harte welkom in onze haarden showroom in Rijssen. Hier staan verschillende (brandende) elektrische haarden voor u klaar om te bekijken. Onze medewerkers informeren u uitgebreid over alle verschillende haarden (onder meer van de merken Dimplex, Faber en Ruby Fires). U gaat met een op maat gemaakt advies, en wellicht zelfs met een nieuwe haard, naar huis.

Bezig met laden...