Inzet elektrische haarden

Een elektrische inzethaard van Sfeerhuis Baan

Droomt u altijd al van een haard in uw woonkamer? Is deze droom altijd al gehinderd door de afwezigheid van een schoorsteen? Altijd al opgezien tegen een ingrijpende verbouwing? Dan hebben we goed nieuws! Voor een elektrische inzethaard is dat ook niet nodig. Het enige wat u nu nog nodig heeft, is een stopcontact. Door de nieuwste technieken is het vuurbeeld van de elektrische inzethaarden realistisch en sfeervol. U kunt dat natuurlijk het beste zien als u langskomt in onze showroom. Daar hebben we verschillende modellen aangesloten. Kunt u niet wachten om de elektrische inzethaarden te verkennen? Bekijk dan hieronder het online assortiment van Sfeerhuis Baan.

Artikelen 1 tot 12 van 19 in totaal

per pagina

Xaralyn Santos

Adviesprijs € 1.999,00

Xaralyn Marvik

Adviesprijs € 1.229,00

Xaralyn Milos

Adviesprijs € 1.529,00

Xaralyn Todos

Adviesprijs € 1.799,00

Wat zijn de voordelen van een elektrische inzethaard?

Hierboven zijn al enkele voordelen kort aangestipt. Hieronder worden ze wat verder uitgewerkt, en aangevuld met nog meer voordelen.

1. Als eerste is een elektrische inzethaard eenvoudig te plaatsen. Het verrassend realistische vuurbeeld komt namelijk tot stand zonder daadwerkelijke verbranding. Zodoende komen er geen verbrandingsstoffen vrij. Dat maakt een afvoerkanaal overbodig. Oftewel: voor een elektrische inzethaard heeft u geen schoorsteen nodig!
2. Daarbij kunt u ook volledig zelf de positie bepalen van de elektrische inzethaard. U hoeft slecht met één aspect rekening te houden: een stopcontact. Dat is het gemakt van een elektrische inzethaard.
3. Het minimale onderhoud is een derde voordeel. Schoonmaken van de haard is nagenoeg overbodig. Het bijvullen van het waterreservoir is het enige wat u bij hoeft te houden.
4. U heeft al een haard, maar wilt toch graag overstappen op elektrisch? Een elektrische inzethaard past ook in een bestaande schouw of haard.
5. Als laatste voordeel is een elektrische inzethaard eenvoudig te bedienen. Zowel het aan- als uitzetten van de haard is geregeld met één druk op de knop op de afstandsbediening.

Een elektrische inzethaard zien branden?

Bent u nu benieuwd hoe een elektrische inzethaard daadwerkelijk brandt? Twijfelt u nog of een elektrische haard een goede keuze is? In onze showroom hebben we enkele modellen opgesteld, zodat u het met eigen ogen kunt waarnemen. Tegelijkertijd kunt u uw vragen stellen aan één van onze medewerkers. Zij nemen graag de tijd om, onder het genot van een kopje koffie, uw te voorzien van advies op maat. Wilt u uw vraag direct stellen? Neem dan contact met ons op met een mailtje via info@sfeerhuisbaan.nl of bel naar 0548-521928

Bezig met laden...