Inbouw elektrische haarden

Een elektrische inbouwhaard van Sfeerhuis Baan

Bent u op zoek naar een prachtige haard in uw woonkamer? Zoekt u een elektrische inbouwhaard, speciaal op maat gemaakt? Wilt u een unieke combinatie om uw woonkamer van elke andere te onderscheiden? Kom dan eens langs bij Sfeerhuis Baan. Dan kunnen we uw wensen combineren met de kennis van onze medewerkers. Het resultaat? Een unieke elektrische inbouwhaard, volledig aan uw wensen aangepast. Wilt u van tevoren graag eerst wat inspiratie en ideeën opdoen? Hieronder kunt u op zoek naar een elektrische inbouwhaard van Sfeerhuis Baan.

Artikelen 1 tot 12 van 45 in totaal

per pagina

Xaralyn Ambiance

Adviesprijs € 2.155,00

De innovaties van een elektrische haard

Uitvindingen, innovaties, verbeteringen: het is tegenwoordig aan de orde van de dag. Ook de techniek van elektrische haarden doorloopt een snelle ontwikkeling. Eén van de nieuwste technieken van dit moment is de techniek van LED-verlichting met waterdamp, de techniek van Opti-Myst. In een compacte cassette zijn deze lampen ingebouwd. De lampen beschijnen de waterdamp, zodat een verrassend realistisch vuurbeeld zichtbaar wordt. Ook de Opti-V is momenteel populair. Deze techniek bootst zelfs het geluid van knappend hout na!

De voordelen van een inbouw elektrische haard

Hieronder worden vier van de voordelen van elektrische haarden genoemd:

1. Een elektrische haard heeft geen schoorsteen nodig. Het vuurbeeld komt namelijk tot stand zonder een daadwerkelijke verbranding en verbrandingsstoffen.
2. Een inbouwhaard wordt speciaal voor u op maat gemaakt. Daarbij komt nog dat de enige voorwaarde van een elektrische haard een stopcontact is. U heeft dus volop mogelijkheden wat betreft de positie van de haard.
3. Elektrische haarden staan bekend om hun minimale onderhoud. Op het bijvullen van het waterreservoir na is dat namelijk niet nodig.
4. Het bedienen van een elektrische haard is uiterst eenvoudig en gebruiksvriendelijk. Het aan- en uitzetten van een elektrische haard wordt met één druk op de knop geregeld.

Een brandende elektrische haard zien?

Wilt u graag met eigen ogen het verrassend realistisch vuurbeeld van een elektrische inbouwhaard zien? Wilt u meer advies over een elektrische haard in uw woonkamer? Kom dan langs in onze showroom. Onder het genot van een kopje koffie helpen we u graag. Stel uw vragen, deel in onze kennis en laat u inspireren.

Bezig met laden...