DRU Maestro 100

DRU Maestro 100 gashaard

Energielabel:
Adviesprijs € 4.870,00
 

Met de DRU Maestro 100 Eco Wave heeft fabrikant DRU de Maestro-serie verder uitgebreid. Ook bij dit model grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. De hoge ruiten en het ontspiegelde glas (optie) zorgen tenslotte voor een perfect zicht op het ultieme vuur.

 

Heeft u vragen over dit product of wilt u extra informatie aanvragen?

Vuur zoals vuur bedoeld is
Met de DRU Maestro 100 Eco Wave  heeft fabrikant DRU de Maestro-serie verder uitgebreid. Ook bij dit model grijpt het vuur om de blokken heen, de vlammen hebben meer volume en reiken hoger dan bij alle andere gashaarden. Hierbij zorgen het realistische uiterlijk van de houtstammen en de goed doordachte positionering voor een nog echtere vuurbeleving. De hoge ruiten en het ontspiegelde glas (optie) zorgen tenslotte voor een perfect zicht op het ultieme vuur. De Maestro 100 is voorzien van een iets bredere brander dan de Maestro 75. Topmodel: 1 meter breed, 69 cm hoog!

De perfecte balans tussen warmte en sfeer
Vuur zorgt voor sfeer, maar deze moet wel in balans zijn met de warmte die het afgeeft. Om bij minder warmtebehoefte toch te kunnen blijven genieten van natuurlijke volle vlammen, heeft DRU Eco Wave ontwikkeld. Deze DRU-innovatie levert een belangrijke bijdrage aan het ‘ultieme vuur’ doordat de hoogte van de vlammen kunnen fluctueren van hoog naar laag. Natuurlijk en levendig, net als bij een echt houtvuur.

Plaats hem waar je maar wilt
Dat het ultieme vuur voor DRU meer is dan een ingekaderd vlammenspel bewijst de DRU-innovatie PowerVent ®. Het betekent de vrijheid om een haard te plaatsen op de plek die jij het mooiste vindt. Midden in de kamer, in je slaapkamer of in de keuken. Plaats de DRU Maestro 100 Eco Wave waar je maar wilt. Dankzij de DRU-innovatie PowerVent® ben je namelijk niet langer gebonden aan een plek of een bestaand rookkanaal.

Adviesprijs € 4.870,00
Energielabel A
Categorie Inbouwhaarden
Vuurzicht Front
Systeem Gesloten
Gassoort Aardgas, Propaangas
Merk DRU
Stijl Klassiek, Modern, Tijdloos
Speksteen Nee
Aansluitbaar op CV Nee
Exact Vermogen 10 kw
Breedte glas (cm) 100
Hoogte glas (cm) 66
Inbouw diepte (cm) 40
Inbouw breedte (cm) 123,1
Inbouw hoogte (cm) 113
Diameter rookgasafvoer (cm) 13 / 20
Afstandsbediening Ja
Brandstof Aardgas, Propaangas
Achteraansluiting Nee
Bovenaansluiting Ja

Schrijf uw eigen review

U schrijft een review over: DRU Maestro 100 gashaard

Bezig met laden...