Bio-ethanol haarden

Bio-ethanol haard van Sfeerhuis Baan

De populariteit van de bio-ethanol haard is de laatste tijd flink toegenomen. Steeds meer mensen zien deze schone en veilige haard als beste keuze. Voor dit type haard is een rookkanaal of schoorsteen overbodig. De brandstof, bio-ethanol, is namelijk gebaseerd op een biologische bron, zoals maïs of suikerriet. En wat daar bijzonder aan is: er komt geen roet vrij bij de verbranding. De vrijgekomen gassen verdampen volledig op een veilige manier, zonder dat er viezigheid achter blijft. Niet alleen zonder viezigheid, maar ook nog eens volledig geurloos. Hieronder vindt u het aanbod van bio ethanol haarden bij Sfeerhuis Baan. Wilt u graag een bio-ethanolhaard zien branden? Kom langs in onze showroom.

Artikelen 1 tot 12 van 20 in totaal

per pagina

Xaralyn Quero

Adviesprijs € 899,00

Xaralyn Nova

Adviesprijs € 999,00

Xaralyn – meest veilige branders

De bio ethanol kachels van Xaralyn zijn door alle keuringsinstanties tot de veiligste brander uitgeroepen. Dat is al jaren het streven van Ruby Fires, dat willen ze graag zo houden. Daarom worden al hun bio ethanol haarden volgens de Europese criteria ontworpen en gebouwd. Bij deze criteria wordt gelet op het brandstofgebruik, het vrijkomen van CO2 en de functionaliteit van de brander.

Een ingebouwd veiligheidssysteem

Om de veiligheid te kunnen waarborgen heeft Ruby Fires twee unieke oplossingen in hun haarden geïmplementeerd. Zo bevatten de branders een keramische kern die de brandvloeistof volledig absorbeert. Lekken of morsen is dus verleden tijd. Daarnaast is de veiligheid bij het bijvullen van de brandvloeistof enorm tegenomen. Daarvoor is de vulopening afgezonderd van het brandgedeelte. Ook is de haard voorzien van een ingebouwd veiligheidssysteem, zodat het onmogelijk is dat de brander wordt bijgevuld terwijl deze brandt. De vloeistof verdampt, zodat de brandbare gassen vrijkomen. Dit gebeurt geleidelijk, zodat er de verbranding zeer constant is. Zo is de bio ethanol haard niet alleen het veiligste type brander, maar ook nog eens zuinig in gebruik.

Top 3 bio-ethanol haarden

 

Wat de opties zijn, betreffende bio-ethanol haarden, is niet voor alle mensen duidelijk. Dit komt omdat de stijgende interesse verandering teweeg brengt. Er komen steeds meer types met ander mogelijkheden. Maar wat is nou de beste bio-ethanol haard? Welke haard wordt nou vaak verkocht? Wij hebben het antwoord op deze vragen verwerkt in een top 3 bio-ethanol haarden van de meest verkochte modellen.

 

Kom langs!

Heeft u nog vragen over deze veilige haarden? Bel 0548-521928, mail naar info@sfeerhuisbaan.nl of kom langs in onze showroom. Wij helpen u graag!

Bezig met laden...