Kachels en haarden

Sfeerhuis Baan is een specialist. Een persoonlijke kennismaking zal u daarvan overtuigen. U vindt bij ons de kennis, het advies, het assortiment, de showroom en de toewijding van een specialist.

Samen inventariseren wij uw wensen. Gaat u de kachel of haard voor de warmte, de sfeer of voor beide gebruiken? Biedt uw woning de mogelijkheid voor rookgasafvoer door het dak of alleen door de gevel? Kiest u voor het gemak van de afstandbediening of voor de charme van het ontstekingsritueel? Welke stijl typeert uw woning en uw interieur? Wilt u de kachel of haard combineren met een schouw of haardplateau? En wat is uw budget? Zo komen we altijd bij uw gewenste droomhaard uit.

Op basis daarvan gaan we samen met u op zoek naar de ideale invulling van uw wensen. Stijlvol, technisch realiseerbaar en betaalbaar. Indien gewenst, zorgen onze EVIS gecertificeerde specialisten voor de montage. Wij realiseren het. Als Sfeerhuis Baan uw droomhaard of –kachel oplevert, begint voor u het genieten. Veilig en duurzaam.

Naast ons assortiment nieuwe haarden en kachels hebben wij ook doorlopend een wisselend aanbod van meer dan 200 occasions. Tevens kunt u bij ons uw oude kachel of haard ook inruilen.

Links in het menu kunt u navigeren tussen de verschillende opties.